Széchenyi 2020 – Fejlesztési információk

a projekt bemutatása:

A projekt célja egy esküvői,- és rendezvénydekorációval foglalkozó vállalkozás indítása, amely emellett több tevékenységgel is foglalkozik. Rendezvénydekoráció, kreatív workshopok, webshop üzemeltetése dekorációs termékekkel, illetve fotóstúdió tematikus berendezése és dekorációk bérbeadása. Nagyon régóta vágytam már arra ,hogy azzal foglalkozhassak a mindennapokban ,amit igazán szeretek és szívvel lélekkel tudom végezni. Számomra a dekorálás, lakberendezés, barkácsolás kis gyermek korom óta a hobbim és szenvedélyem. Egy nagy álmom vált valóra, mikor a pályázat segítségével megalapíthattam dekorációs vállalkozásomat.

Fotóstúdió nyitvatartás

Nyitvatartásunk módosul !

Sajnálattal közöljük, hogy fotóstúdiónk a nyári időszakban 2024. 05. 01- 2024. 08. 31-ig ZÁRVA tart. Döntésünk meghozatalának a fő oka, hogy a nálunk megrendezett esküvők és rendezvények már nem minden esetben összeegyeztethetők a fotózásokkal, hogy egyik felet se zavarja a másik fél tevékenysége. Szeretnénk fotóstúdiónkat hosszútávon is megtartani, ezért most egy kis időre van szükségünk, hogy megszervezzük a továbbiakat és megújulhasson a stúdió. Aki szeretne tavaszi fotókat készíteni április 30 -ig még megteheti, lehet online foglalni.
Ősztől új kültéri dekorral várunk majd benneteket, ami már nem a birtok területén lesz megtalálható. Természetesen a karácsonyi fotózások a tőlünk megszokott módon folynak majd.
Várunk vissza Mindenkit sok szeretettel !

Üdvözlettel :

Bukovszki - Veres Zsuzsanna & Bukovszki Zsolt