Bemutatkozás

White House Decor

Nagyon régóta vágytam már arra ,hogy azzal foglalkozhassak a mindennapokban ,amit igazán szeretek és szívvel lélekkel tudom végezni. Számomra a dekorálás, lakberendezés, barkácsolás kis gyerek korom óta a hobbim és szenvedélyem. Egy nagy álmom vált valóra, amikor 2019-ben megalapíthattam dekorációs vállalkozásomat, a White House Decort.
Célom, hogy örömet okozzak és mosolyt csaljak az emberek arcára az egyedi dekorációimmal, legyen az egy ajándék virágdoboz vagy egy esküvő teljes dekorációja.

A White House Decor fő tevékenysége az esküvők és rendezvények teljes körű dekorációja mellett kreatív workshopok rendezése, egyedi ajándék és dekorációs tárgyak készítése, melyek a webshopon keresztül megvásárolhatók. Továbbá a gyönyörűen berendezett alkotóműhelyem kibérelhető különböző témájú fotózások vagy kisebb partyk (baby shower party, szülinapi party) helyszínéül is.

Árajánlatkérés, vagy megrendelés esetén a hét bármely napján várom megkeresésed az elérhetőségeimen.

Legfrissebb híreimet és legújabb munkáimat megtalálhatod a Facebook és Instagram oldalamon.

Fotóstúdió nyitvatartás

Nyitvatartásunk módosul !

Sajnálattal közöljük, hogy fotóstúdiónk a nyári időszakban 2024. 05. 01- 2024. 08. 31-ig ZÁRVA tart. Döntésünk meghozatalának a fő oka, hogy a nálunk megrendezett esküvők és rendezvények már nem minden esetben összeegyeztethetők a fotózásokkal, hogy egyik felet se zavarja a másik fél tevékenysége. Szeretnénk fotóstúdiónkat hosszútávon is megtartani, ezért most egy kis időre van szükségünk, hogy megszervezzük a továbbiakat és megújulhasson a stúdió. Aki szeretne tavaszi fotókat készíteni április 30 -ig még megteheti, lehet online foglalni.
Ősztől új kültéri dekorral várunk majd benneteket, ami már nem a birtok területén lesz megtalálható. Természetesen a karácsonyi fotózások a tőlünk megszokott módon folynak majd.
Várunk vissza Mindenkit sok szeretettel !

Üdvözlettel :

Bukovszki - Veres Zsuzsanna & Bukovszki Zsolt