Fotó helyszín

A Fehér Ház fotóstúdió ötlete 2019-ben pattant ki a fejünkből, milyen jó lenne Kecskeméten is egy állandóan változó tematikájú fotóstúdió, ahol bel- és kültéri enteriőrök is vannak. Évszakoknak megfelelően változik a termek dekorációja, hangulata. 

A legtrendibb stílusirányzatokat próbáljuk meg követni, mint a boho , hygge stílus, persze a saját ízlésünkre formálva, a mi egyediségünket tükrözve.

Fotózás témája lehet

Bérleti díjak

Az ár tartalmazza a beltéri termek illetve a hozzájuk tartozó kültéri helyszín használatát is.

Földszinti terem : 2024.04.01- jétől lesz újra elérhető. Nagyobb átalakításon esik át a termünk, teljes parketta csiszolás, új felületek kialakítása, falcsiszolás, bútorzat csere. Annyit elárulunk, hogy egy meleg hangulatú , de letisztult japandi stílusra hajazó enteriőrt tervezünk. Középpontban a természetes elemek, fa minden mennyiségben és formában. 

Tetőtéri terem : Ezzel a termünkkel általában a fotózások apró résztvevőinek szoktunk jobban kedvezni, ezt idén is így tervezzük. Nagyon vidám hangulatú, pasztell színekkel  tarkított enterőrt alakítottunk ki. A falfestések kreatív használatával nagyon változatos fotók készíthetők. Nem zsúfoltuk tele a teret nagy bútorokkal, inkább a felületeket dekoráltuk, hogy minél sokoldalúbban lehessen felhasználni a termet. 

Living-room terem : Használjátok ki a lehetőséget, mert ez a terem csak 2024.03.31-ig elérhető, illetve a karácsonyi szezonban majd ismét. A három termünk közül ez a legnagyobb alapterületű, emeleti , látszó faszerkezettel hatalmas tolóajtóval és modern konyhával is felszerelt nagy légterű terem. Színvilágát tekintve a mi stílusunkat leginkább tükröző skandináv letisztult hangulat jellemzi. Természetes kiegészítők, vázák, kerámiák, szárazvirágdíszek.

 

Mindhárom terem világos, nagy ablakokkal körbevett ,természetes fényben gazdag. Továbbá minden stúdió terem már rendelkezik állandó fényű lámpákkal is, melyek használatát a bérleti díj tartalmazza.

Online foglalás

Rendezvényhelyszín

Kisebb szülinapi buli, babaváró buli- baby shower party, leánybúcsú stb. megrendezésére helyszínt biztosít a White House Decor!

Kapacitás

Házirend

Idő betartása

A karácsonyi szezonban az egyik legérzékenyebb téma az idő betartása. Egy óra 60 perc, azaz öltözéssel együtt érkezéstől távozásig 60 perc idő áll rendelkezésre egy órás foglalás esetén. Nem 63 vagy 65 percből áll az egy óra ,illetve a „—de csak még egy-két képet csinálunk, mindjárt kész … „mondatokat kérjük kerülni . Ha késtek, az sajnos a ti időtökből vonódik le, így fontos a pontos érkezés. Legyünk tekintettel egymásra , mindenki abban az idősávban tudjon fotózni, amit foglalt és ne okozzunk egymásnak kellemetlen szituációkat. Aki azt gondolja, hogy a 60 perc biztosan nem elegendő, legyen szives foglaljon két órát. Ha túllépitek a 60 perces idősávot és több, mint 5 perccel tovább fotóztok, sajnos fel kell számolnunk még egy óra terembérleti díjat.

Stúdió állapota

A stúdiótermeket olyan állapotban kérjük átadni, ahogyan átvettétek. Ha átrendezitek a termet, akkor kérjük pakoljátok vissza a kellékeket oda , ahonnan elmozdítottátok őket. A karácsonyfákról kérjük ne szedjétek le a díszeket és ne csomagoljátok ki az ajándékokat. Kérjük ügyeljetek a stúdió tisztaságára, váltócipőben vagy mezítláb lehet a stúdiókban fotózkodni. A károkozást, az eltört díszeket, tárgyakat minden esetben meg kell téríteni.

Házi kedvencek

Lehet hozni a stúdióba kis és középtermetű szobatiszta kutyusokat. Kérjük az ágyra , kanapéra ne fektessétek fel őket, kivéve ha hoztok magatokkal saját takarót/pokrócot. Csak száraz és tiszta állatokat engedünk be a termekbe, esős idő esetén szükséges a mancsukat megtisztítani. Ha úgy ítéljük, hogy a teremnek extra takarításra van szüksége a házi kedvenc kihulló szőre vagy egyéb balesetek miatt, a terem bérleti díján felül +3000 Ft takarítási pótdíj felszámításra kerül.

Fotóstúdió nyitvatartás

Nyitvatartásunk módosul !

Sajnálattal közöljük, hogy fotóstúdiónk a nyári időszakban 2024. 05. 01- 2024. 08. 31-ig ZÁRVA tart. Döntésünk meghozatalának a fő oka, hogy a nálunk megrendezett esküvők és rendezvények már nem minden esetben összeegyeztethetők a fotózásokkal, hogy egyik felet se zavarja a másik fél tevékenysége. Szeretnénk fotóstúdiónkat hosszútávon is megtartani, ezért most egy kis időre van szükségünk, hogy megszervezzük a továbbiakat és megújulhasson a stúdió. Aki szeretne tavaszi fotókat készíteni április 30 -ig még megteheti, lehet online foglalni.
Ősztől új kültéri dekorral várunk majd benneteket, ami már nem a birtok területén lesz megtalálható. Természetesen a karácsonyi fotózások a tőlünk megszokott módon folynak majd.
Várunk vissza Mindenkit sok szeretettel !

Üdvözlettel :

Bukovszki - Veres Zsuzsanna & Bukovszki Zsolt