Fotó helyszín

A Fehér Ház fotóstúdió ötlete 2019-ben pattant ki a fejünkből, milyen jó lenne Kecskeméten is egy állandóan változó tematikájú fotóstúdió, ahol bel- és kültéri enteriőrök is vannak. Évszakoknak megfelelően változik a termek dekorációja, hangulata. 

A legtrendibb stílusirányzatokat próbáljuk meg követni, mint a boho , hygge stílus, persze a saját ízlésünkre formálva, a mi egyediségünket tükrözve.

Fotózás témája lehet

Bérleti díjak

Az ár tartalmazza a beltéri termek illetve a hozzájuk tartozó kültéri helyszín használatát is.

Földszinti terem : nagy stílusváltáson esett át ez a termünk. A főleg fából épült kisházunk fő elemével, a fával próbáltuk meg minél többféle izgalmas felületet kialakítani. Színeit illetően egy nagyon markáns fekete falfestést kapott natúr, barnás és fekete természetes kiegészítőkkel.  Egy nagyméretű tükör is helyet kapott a teremben, ami szuperül növeli a teret és nagyon  izgalmas képek készíthetők előtte. A dekoráció alkalmas szinte minden ruházathoz, de különösen ajánljuk a bézs , barna, föld szineit vagy a klasszikus piros színeket.  

Tetőtéri terem :  boho stílusú, otthonos dekoráció, melyben a  krém és a barna szín árnyalatai illetve a fehér szín dominál. Két gyermekkuckó is kialakításra került a teremben, ami tökéletes helyszíne lehet szülinapi fotózásoknak. Továbbá a boho stílusban berendezett farnciaágyas enteriőrünk remek hátteret ad romantikus kismama fotózásoknak is. Aki egy nagyon szép fényben gazdag , boho dekorációval berendezett termet keres , a tetőtéri terem a legjobb választás. 

Mindkét terem világos, nagy ablakokkal körbevett , természetes fényben gazdag. Továbbá mindkét stúdió terem már rendelkezik állandó fényű lámpákkal is, melyek használatát a bérleti díj tartalmazza.

Online foglalás

Rendezvényhelyszín

Kisebb szülinapi buli, babaváró buli- baby shower party, leánybúcsú stb. megrendezésére helyszínt biztosít a White House Decor!

Kapacitás