Esküvői

dekoráció

Lélegzetelállító esküvői dekorációt szeretnétek?

Legyen az esküvőtök elegáns vagy romantikus stílusú, vintage vagy rusztikus, bohém vagy greenary vagy ezen stílusok egyvelege,  dekorációtokat minden esetben  különleges odafigyeléssel és kifinomultsággal készítem . Az elképzeléseitek alapján segítek Nektek megtervezni az álomdekoráció minden egyes részletét, mely örök emlék lesz a Ti és vendégeitek emlékezetében.

Az esküvői dekorációknak manapság csak a képzelet illetve a rászánt összeg szab határt, rengeteg stílus ,szín, virág és kellék közül választhatunk. 

Egy személyes találkozó alkalmával betekintést nyújtok Nektek a legtrendibb színkombinációk és stílusok világába és elkezdjük a tökéletes esküvői dekorációtok megtervezését.

Ha szimpatikus Nektek az ajánlatom, szerződést kötünk és a dekorműhelyemben elkészítem nektek egy asztal próbadekorációját, hogy ne csak fotókon, hanem a valóságban is láthassátok, amit megálmodtatok.

Az esküvőtök egy egyszeri és megismételhetetlen esemény az életetekben, ezért az a célom, hogy tökéletes minőségben, harmonikus összhangban a ti egyedi igényeitekkel és ízlésetekkel alkossam meg az esküvőtök dekorációját.

Várlak Titeket szeretettel a dekorműhelyemben előzetes egyeztetés alapján.

Fotóstúdió nyitvatartás

Nyitvatartásunk módosul !

Sajnálattal közöljük, hogy fotóstúdiónk a nyári időszakban 2024. 05. 01- 2024. 08. 31-ig ZÁRVA tart. Döntésünk meghozatalának a fő oka, hogy a nálunk megrendezett esküvők és rendezvények már nem minden esetben összeegyeztethetők a fotózásokkal, hogy egyik felet se zavarja a másik fél tevékenysége. Szeretnénk fotóstúdiónkat hosszútávon is megtartani, ezért most egy kis időre van szükségünk, hogy megszervezzük a továbbiakat és megújulhasson a stúdió. Aki szeretne tavaszi fotókat készíteni április 30 -ig még megteheti, lehet online foglalni.
Ősztől új kültéri dekorral várunk majd benneteket, ami már nem a birtok területén lesz megtalálható. Természetesen a karácsonyi fotózások a tőlünk megszokott módon folynak majd.
Várunk vissza Mindenkit sok szeretettel !

Üdvözlettel :

Bukovszki - Veres Zsuzsanna & Bukovszki Zsolt