Esküvői

dekoráció

Lélegzetelállító esküvői dekorációt szeretnétek?

Legyen az esküvőtök elegáns vagy romantikus stílusú, vintage vagy rusztikus, bohém vagy greenary vagy ezen stílusok egyvelege,  dekorációtokat minden esetben  különleges odafigyeléssel és kifinomultsággal készítem . Az elképzeléseitek alapján segítek Nektek megtervezni az álomdekoráció minden egyes részletét, mely örök emlék lesz a Ti és vendégeitek emlékezetében.

Az esküvői dekorációknak manapság csak a képzelet illetve a rászánt összeg szab határt, rengeteg stílus ,szín, virág és kellék közül választhatunk. 

Egy személyes találkozó alkalmával betekintést nyújtok Nektek a legtrendibb színkombinációk és stílusok világába és elkezdjük a tökéletes esküvői dekorációtok megtervezését.

Ha szimpatikus Nektek az ajánlatom, szerződést kötünk és a dekorműhelyemben elkészítem nektek egy asztal próbadekorációját, hogy ne csak fotókon, hanem a valóságban is láthassátok, amit megálmodtatok.

Az esküvőtök egy egyszeri és megismételhetetlen esemény az életetekben, ezért az a célom, hogy tökéletes minőségben, harmonikus összhangban a ti egyedi igényeitekkel és ízlésetekkel alkossam meg az esküvőtök dekorációját.

Várlak Titeket szeretettel a dekorműhelyemben előzetes egyeztetés alapján.

Fotóstúdió házirend

Idő betartása

A karácsonyi szezonban az egyik legérzékenyebb téma az idő betartása. Egy óra 60 perc, azaz öltözéssel együtt érkezéstől távozásig 60 perc idő áll rendelkezésre egy órás foglalás esetén. Nem 63 vagy 65 percből áll az egy óra ,illetve a „—de csak még egy-két képet csinálunk, mindjárt kész … „mondatokat kérjük kerülni . Ha késtek, az sajnos a ti időtökből vonódik le, így fontos a pontos érkezés. Legyünk tekintettel egymásra , mindenki abban az idősávban tudjon fotózni, amit foglalt és ne okozzunk egymásnak kellemetlen szituációkat. Aki azt gondolja, hogy a 60 perc biztosan nem elegendő, legyen szives foglaljon két órát. Ha túllépitek a 60 perces idősávot és több, mint 5 perccel tovább fotóztok, sajnos fel kell számolnunk még egy óra terembérleti díjat.

Stúdió állapota

A stúdiótermeket olyan állapotban kérjük átadni, ahogyan átvettétek. Ha átrendezitek a termet, akkor kérjük pakoljátok vissza a kellékeket oda , ahonnan elmozdítottátok őket. A karácsonyfákról kérjük ne szedjétek le a díszeket és ne csomagoljátok ki az ajándékokat. Kérjük ügyeljetek a stúdió tisztaságára, váltócipőben vagy mezítláb lehet a stúdiókban fotózkodni. A károkozást, az eltört díszeket, tárgyakat minden esetben meg kell téríteni.

Házi kedvencek

Lehet hozni a stúdióba kis és középtermetű szobatiszta kutyusokat. Kérjük az ágyra , kanapéra ne fektessétek fel őket, kivéve ha hoztok magatokkal saját takarót/pokrócot. Csak száraz és tiszta állatokat engedünk be a termekbe, esős idő esetén szükséges a mancsukat megtisztítani. Ha úgy ítéljük, hogy a teremnek extra takarításra van szüksége a házi kedvenc kihulló szőre vagy egyéb balesetek miatt, a terem bérleti díján felül +3000 Ft takarítási pótdíj felszámításra kerül.