Esküvői

dekoráció

Lélegzetelállító esküvői dekorációt szeretnétek?

Legyen az esküvőtök elegáns vagy romantikus stílusú, vintage vagy rusztikus, bohém vagy greenary vagy ezen stílusok egyvelege,  dekorációtokat minden esetben  különleges odafigyeléssel és kifinomultsággal készítem . Az elképzeléseitek alapján segítek Nektek megtervezni az álomdekoráció minden egyes részletét, mely örök emlék lesz a Ti és vendégeitek emlékezetében.

Az esküvői dekorációknak manapság csak a képzelet illetve a rászánt összeg szab határt, rengeteg stílus ,szín, virág és kellék közül választhatunk. 

Egy személyes találkozó alkalmával betekintést nyújtok Nektek a legtrendibb színkombinációk és stílusok világába és elkezdjük a tökéletes esküvői dekorációtok megtervezését.

Ha szimpatikus Nektek az ajánlatom, szerződést kötünk és a dekorműhelyemben elkészítem nektek egy asztal próbadekorációját, hogy ne csak fotókon, hanem a valóságban is láthassátok, amit megálmodtatok.

Az esküvőtök egy egyszeri és megismételhetetlen esemény az életetekben, ezért az a célom, hogy tökéletes minőségben, harmonikus összhangban a ti egyedi igényeitekkel és ízlésetekkel alkossam meg az esküvőtök dekorációját.

Várlak Titeket szeretettel a dekorműhelyemben előzetes egyeztetés alapján.