Kreatív workshop

Kreatív, kézműves kis csoportos foglalkozás különböző témákban:

A workshopokkal egy olyan szabadidős tevékenységre szeretnélek invitálni, ahol a barátnőddel, barátoddal, anyukáddal, lányoddal, nagymamáddal vagy akár ismeretlen emberekkel is minőségi időt tölthetsz el, miközben megtanultok nálam alkotni, kreatívan gondolkozni. 

Szakadj ki egy kicsit a hétköznapok rutinjából és tölts el nálam önfeledten, gondtalanul néhány óra hosszát.

Tartalmazza

Neked kell hozni

Ár

Az elkészítendő dekorációtól függ –  a workshopok-at eseményként mindig meghirdetem a Facebook – és Instagram oldalamon – érdemes követni, lájkolni, nehogy lemaradj!

Fotóstúdió nyitvatartás

Nyitvatartásunk módosul !

Sajnálattal közöljük, hogy fotóstúdiónk a nyári időszakban 2024. 05. 01- 2024. 08. 31-ig ZÁRVA tart. Döntésünk meghozatalának a fő oka, hogy a nálunk megrendezett esküvők és rendezvények már nem minden esetben összeegyeztethetők a fotózásokkal, hogy egyik felet se zavarja a másik fél tevékenysége. Szeretnénk fotóstúdiónkat hosszútávon is megtartani, ezért most egy kis időre van szükségünk, hogy megszervezzük a továbbiakat és megújulhasson a stúdió. Aki szeretne tavaszi fotókat készíteni április 30 -ig még megteheti, lehet online foglalni.
Ősztől új kültéri dekorral várunk majd benneteket, ami már nem a birtok területén lesz megtalálható. Természetesen a karácsonyi fotózások a tőlünk megszokott módon folynak majd.
Várunk vissza Mindenkit sok szeretettel !

Üdvözlettel :

Bukovszki - Veres Zsuzsanna & Bukovszki Zsolt