Felakasztható szivecskés kép

2.900 Ft

Leírás

Nagyon ízléses maradandó ajándék Anyák Napjára. Mérete: 24cmx24cm

Fotóstúdió házirend

Idő betartása

Az egyik legérzékenyebb téma az idő betartása. Egy óra 60 perc, azaz öltözéssel együtt érkezéstől távozásig 60 perc idő áll rendelkezésre egy órás foglalás esetén. Nem 63 vagy 65 percből áll az egy óra ,illetve a „—de csak még egy-két képet csinálunk, mindjárt kész … „mondatokat kérjük kerülni . Ha késtek, az sajnos a ti időtökből vonódik le, így fontos a pontos érkezés. Legyünk tekintettel egymásra , mindenki abban az idősávban tudjon fotózni, amit foglalt és ne okozzunk egymásnak kellemetlen szituációkat. Aki azt gondolja, hogy a 60 perc biztosan nem elegendő, legyen szives foglaljon két órát. Ha túllépitek a 60 perces idősávot és több, mint 5 perccel tovább fotóztok, sajnos fel kell számolnunk még egy óra terembérleti díjat.

Stúdió állapota

A stúdiótermeket olyan állapotban kérjük átadni, ahogyan átvettétek. Ha átrendezitek a termet, akkor kérjük pakoljátok vissza a kellékeket oda , ahonnan elmozdítottátok őket. A karácsonyfákról kérjük ne szedjétek le a díszeket és ne csomagoljátok ki az ajándékokat. Kérjük ügyeljetek a stúdió tisztaságára, váltócipőben vagy mezítláb lehet a stúdiókban fotózkodni. A károkozást, az eltört díszeket, tárgyakat minden esetben meg kell téríteni.

Házi kedvencek

Lehet hozni a stúdióba kis és középtermetű szobatiszta kutyusokat. Kérjük az ágyra , kanapéra ne fektessétek fel őket, kivéve ha hoztok magatokkal saját takarót/pokrócot. Csak száraz és tiszta állatokat engedünk be a termekbe, esős idő esetén szükséges a mancsukat megtisztítani. Ha úgy ítéljük, hogy a teremnek extra takarításra van szüksége a házi kedvenc kihulló szőre vagy egyéb balesetek miatt, a terem bérleti díján felül +3000 Ft takarítási pótdíj felszámításra kerül.